Рисуване

Рисуване за деца ( от 5 до 12 год.)

Най-малките ще упражняват двигателните си умения, ще учат за цветовете и формите, които ни заобикалят, и как те са част от изобразителното изкуство.

По-големите батковци и каки ще учат за анатомия, перспектива и разнообразни художествени техники.

Всички деца ще се докоснат до възможностите, които професията на художник може да им даде. Те ще се срещат с дизайнери, илюстратори, архитекти, скулптури, фотографи и много други артисти, работещи в полето на визуално-пластичните изкуства, които ще им разказват за различните аспекти на творчеството.

Цена: 25лв/120мин

График:
Събота: 10:00 – 12:00

  • Курсът започва от 5.03.2022 г. (събота) и е при записване на тел. +359 886 565 027

Рисуване и вино – Art Escape

Art Escape е мястото, на което може да се откъснеш от натовареното си ежедневие и да се отдадеш на творчески емоции. Тук богатата палитра с цветове, пивката чаша вино и позитивната енергия са очаквано добра комбинация. В нестандартния интериор на Арт Център Банкя, ние ще ви осигурим всички необходими материали, чрез които в рамките на няколко часа, да избягате от рутината и да навлезете в света на изкуството.
Напътствани от професионален художник и потопени в артистична обстановка, вие създавате вашата картина, която след това да напомня за този приятен момент на бягство.

*Курсът се провежда за частни групи от минимум 5 човека.

Билети:
1 участник – 30лв

За повече информация и записвания тел.: +359 886 565 027